Thursday, May 03, 2012

Kac gundur yasadigim talihsizlikleri yaziyorum;
-P.tesi Aslihan'in ayakkabisi kapinin onunden yok oldu!
-Sali gunu oglanin kepcesinin sarj aletini baska bir prize takarken elimde patladi, parcalara ayrildi, sigortalar atti!
-Carsamba gunu oglan bisiklet kilidinin anahtarini receiver'a soktu, sigorta atti, receiver bozuldu, yenisi alindi..iyi tarafi artik konsolun ustunde bir recevier yok, daha teknolojik birsey oldu..Oncesindede mutfakdaki yer dosemelerinin tekrar sisme yaptigini farkettim, bir kac yerinden derzleri deldim, umarim yeniden tamir gerektirmez kendiliginden iner, gecen sefer mutfakdaki tozu topragi unutamiyorum, birde yapan ustanin ter kokusunun mutfaga sinmeside cabasi!Umarim umarim teekrar yasamam!
-Persembe gunu yani bugun, halilarin ve bazi mobilyalarinin kenarlarinda kakalara gark olarak gozumu actim, oglan altina kacirmis, ben uyuyorum bu esnada, boxerindaki kakalari tuvalete dokmus, boxerini yikamis, en son kendini banyoya sokmus bana seslendi, oyle uyandim, halilar yikamaya gidiyor..her bir yeri arapsabunladim, sabunlamaya devam ediyorum..iyi tarafi halilar bir gun sonra gelecekmis, yeni teknolojiden haberdar olduk:)Umarim haftasonu az aksiyonlu geciririz...

2 comments:

our twins of N.Y./SEYHAN said...

uuuhhh! ben okurken yoruldum. bu ne yahu? hepsi ust uste gelmis.
herbiri icin ayrica gecmis olsun... elektrikten cok korkarim Arzu. ayyy Allah korumus Asaf Ihsan'i cok sukur...

Unknown said...

Seyhancim, cok sagol canim. Hamdolsun binanin elektrik sistemi iyi. Bir bina ici guvenlik sogortalari var o atiyor,ilk etapda o binanin her dairesinde kismi elektrik kesintisi yapiyor, birde evin sigortalari var oda aynen hemen atiyor,topraklamayi ve bina ici kisa devre onleme olayini iyi yapmislar gibi..Inan iki gun de yasadiklarimizla kururduk..Allah insana yasayacak omur verince ortaminida ona gore mi nasip ediyor bilemiyorum...Hamdolsun..