Thursday, July 12, 2007

Can sIkIcI

Bugun nerdeyse bir ay once aciklanmasi gereken sinavimin notu belli olmus! gcici bir C vermisti hoca bir odevim eksik diye!neyse tamamladim ettim, hani ben bekliyorum bir A verir diye, cunku butun sinavlarim iyi gecmisti, biri haric, neye bugun baktim dersimin ortalamasi B+ olarak gecmis kayitlara, neyse dedim su eksik sinmavin sonucuna da bi bakiyim 95 almisim!not ortalamam 88.5 geliyor, hocada sagolsun 2.5 puandan sebeb B+ veriyor,hani hamdediyorum bulmusta bunamis degilim ama iste A bekliyordum! bazen cok gicik oluyor bu hocalar ya!ne can sIkIcI sey!

2 comments:

Kuaybe said...

Nasılsın Arzucum.. çok özledim sizi yaa tatilde.. çok da merak ettim neler olmuş neler bitmiş diye :)) B hiç de kötü bir not değil, hatta çok çok iyi üzülme.. onu alabilmek için gece gündüz uğraşanlar var.. hayırlı olsun, sevin sen bence..

Unknown said...

Kuaybecim hosgeldin, valla bende cok ozedim sizi, arada gectigin postlari okudum fotograflara baktim:)Kuaybecim dersi gercekten iyi anladigim icin hakkettigim notun A oldugunu dusunuyordum, hayirlisi B+'da kotu degil dedigin gibi:)opuyorum seni ve Yusufcugumu:)