Friday, September 28, 2007

4 yil mi oldu simdi?







Halbuki daha dun evlendik biz:)Alara Aslihan olmasa yutucaz&yutturacazda:)insan inanamiyor 4 yilin bukadar cabuk gecmesine:) 5. yila giriyoruz hayal gibi:)Rabbim huzur ve afiyetten ayirmasin,Hakikat Yurdun'da da birlikte olmayi nsip etsin insaallah...

12 comments:

Kuaybe said...

Sen dört yıla inanamıyorsun, bir de beni düşün, 7. yıla girdik!! Eskiden televizyonda falan "kırk yıllık evliyiz, elli yıl oldu aynı yastığa baş koyalı.." gibi lafları duyunca inanamazdım nasıl oluyor diye, şimdi anlıyorum.. Elli yıl da böyle yedi yıl gibi göz açıp kapayana kadar geçiyor demek ki..

Eşinle birlikte nice huzur dolu yıllara inşaallah Arzucum.. Tabii küçük prensesi ve müstakbel kardeş(ler)ini de unutmayalım bu mutlulukta :))

tedarikmucize said...

maşallah !!!

Daha nice yıllar inşallah. Darısı başımıza :p

Unknown said...

Kuaybecim, 7 yillik evli olduguna inanamiyorum,sen daha cok kucuksun yahu:) masaallah, masallah sana:)tesekkur ederim canimcim guzel dileklerin icin:)

Tedarik Mucizecim:)cok tesekkurler,insaallah sekerim bebislerinizle birlikte nice guzel yillar sizede:))

Anonymous said...

Tekrar burdanda tebrik ederim Arzu cum ,nice nice hayirli senelere ins...
Minik seker ve kardesleriyle birlikte Kuaybe ciminde dedigi gibi:-))))
Bu arada sasakinligiida itiraf ediym,kuaybe nin 7 yillik evli oldugunu okuyunca ck sasirdim ,gercekten cok kucuk gosteriyor masalah.
cok optum canim.

Unknown said...

Yasemincim cok tesekkur ederim canimcim:)Valla masaallah Kuaybey'e:)Bende cok opuyorum sekercim, saglicakla...

Anonymous said...

MAasallah canim ne güzel,Allah bir ömür boyu mutlu etsin hic ayirmasin!
Bizde 6. yildayiz cok sükür.
Sevgiler..
KeLeBeKk

seydur said...

Merhaba Arzucugum; uc bebegin hikayesi'ne biraktigin yorumdan buldum seni:) Acaba bu bizim Arzu mu dedim? Hemen tikladim ustune ki okuyunca tamam tamam dedim. Canim bende tebrik ederim nice nice yillara insallah. Senin evlilik yildonumun ne zaman? Benim kisi 28 Eylul. sende ayni gun yazmissin da acaba dedim ayni gun mu? Ama tabi biz sizden kidemliyiz. Biz 11.yilimiza girdik yaa! Insan gercektende soyle bir baktiginda "yillar ne cabuk gecmis" diyor. Canim cok optum, tekrar nice yillara. Gorusmek uzere. Aslihan'i da sevgiyle operim. Gorusmek uzere. SEYHAN

Unknown said...

Ceydacim tesekkurler, masaallah sizede:)

Seyhancim, ay bu ne guzel supriz boyle:)Tesekkurler!sekercim evet evet 28 Eylul:))6-7 yil sonra ayni gunde evlenmisiz:)sizede masaallah!cok opuyorum seni, en yakin zamanda gorusmek dilegiyle...

Ayşe said...

Ben de tebrik ederim Arzu..
Cenab-ı Hak;eşinle her daim muhabbetinize muhabbet katsın.. evlatlarınızla beraber sağlıklı ve mes'ut yıllar temenni ederim..

Bu arada en kıdemli benim dermişim:p
Rabbim; bana da 11 yılı bitirip,12. yılı yaşamayı nasip etti..
Ömürler böyle işte..Sağ olana,gözünü kapayıp açıncaya kadar..Allah cc. kimseye keder göstermesin..

Sevgiler..

Unknown said...

Cok tesekkur ederim Aysecim, temenni ve duana amin diyorum:)cumlemizin insaallah! Masaallah Aysecim 12 yil demek!Rabbim kimseyi basta iman selameti olmak uzere, huzur,afiyet ve sihhatten ayirmasin insaallah!

Güneşli Günler said...

Arzucum yürekten kutluyorum. Rabbim daha nice mutlu seneler nasip etsin Alaranızla birlikte. Bu arada bende 11 Ekimde evlendim ve benimde 4 bitiyor 5'e giriyoruz hayırlısıyla arefe günü. Evlilik tarihlerimizde yakınmış bak yıllar zaten başa baş. Sevgilerimle :)

Unknown said...

Ahimsacim, cok tesekkurler. Ne hos dimi ayni donemlerde benzer heyecanlarini yasamisiz:)Saglicakla.