Wednesday, December 29, 2010

10:30

Bu sabah kizim yanima gelip"anne saat 10 bucuk" diyince kulaklarima inanamadim:) Kac zamandir bu kadar gec uyandigimi hatirlamiyorum,daha dogrusu tum ev halki bu denli gec uyandigimizi:) hava kapaliydi ama saadetimiz tamdi:))Guzel bir kahvalti, carcabuk gelen okul vakti...sekeri okula hazirla, gonder,sonra apar topar hazirlan cik...Istanbul'da ogle vaktide olsa kopru gecmek trafige takilmak demek...Gidecegimiz yere variyoruz,ilk girdigimiz magzadan begeniyoruz alacaklarimizi.Sonra Vefa'da boza keyfi,leblebisi tarcini...Hayiflaniyorum....neden almadim ki fotograf makinemi...Kac zaman bir saatcide beklemis,hatta eskimis kordonu nasilsa kopacak aynisindan bulmaya calisalim diye koparilmis sadece mekanizmasi kalmis bir saatimin tamirinide bir araya sIkIstirmali diyorum. Cok sukurki usta birini buluyoruz,cok sevdigim kucuk kucuk mavi kristal taslari olan saatime bu kez beyaz kordonlu olarak kavusuyorum...severek kullandigim birseyi heleki hediye birseyse ne yapip edip onu tamir etme, ettirme yolunu secenlerdenim:) guzel bir gun... Annemlerede ugramis olmanin mutlulugu eve dondugumuzde komsuda bizi bekleyen seker kiza kavusmak...

2 comments:

our twins of N.Y./SEYHAN said...

Arzu'cum "10:30" da uyanmayali ooooo kadar uzun zaman oldu ki...
belki birgun, belki birgun bende... kimbilir??

Not: bir onceki yorumunda bahsettigin "karsilastirmali" postunu merakla bekliycem. Ola ki kacirirsam (yorum yazmamissam bil ki henuz okumamaisimdir) bana bir uyari e-mail atar misin?:)

Unknown said...

Seyhancimyakin bir zamanda karsilatirmali postu yazmak icin kendimi zorlayacagimsirf senin icin:)yoksa biraz daha uzar gider:)

Buarada gecmis olsun basinizdan bir durum gecmis anlatmamissin blogda merak ettimdogrusu umarim dusundugumuz sey degildir...Saglicakla!